زندگی نورد

حقایق کلیدی تغذیه

حقایق کلیدی تغذیه


یک رژیم غذایی سالم به محافظت در برابر سوء تغذیه در تمام اشکال آن و همچنین بیماری های
غیرواگیر
(NCDs) از جمله دیابت، بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان کمک می کند

رژیم غذایی ناسالم و عدم فعالیت بدنی منجر به خطرات جهانی برای سلامتی می شود.

شیوه‌های غذایی سالم در اوایل زندگی شروع می‌شوند  تغذیه با شیر مادر باعث رشد سالم و
بهبود رشد شناختی می‌شود و ممکن است مزایای سلامتی طولانی‌مدتی مانند کاهش خطر
اضافه وزن یا چاقی و ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر در سنین بالاتر داشته باشد.



انرژی دریافتی (کالری) باید با مصرف انرژی در تعادل باشد. برای جلوگیری از افزایش
وزن ناسالم، چربی کل نباید از 30 درصد کل انرژی دریافتی تجاوز کند. مصرف چربی های
اشباع شده باید کمتر از 10 درصد کل انرژی دریافتی و دریافت چربی های ترانس کمتر از
1 درصد کل انرژی دریافتی باشد، با تغییر مصرف چربی از چربی های اشباع و چربی های
ترانس به چربی های غیر اشباع (3). و در راستای هدف حذف چربی های ترانس تولید شده
در صنعت
 .

محدود کردن مصرف قندهای آزاد به کمتر از 10 درصد کل انرژی دریافتی بخشی از یک رژیم
غذایی سالم است. کاهش بیشتر به کمتر از 5٪ از کل انرژی دریافتی برای مزایای سلامتی اضافی
پیشنهاد می شود.

نگه داشتن مصرف نمک به کمتر از 5 گرم در روز (معادل مصرف سدیم کمتر از 2 گرم در روز)
به جلوگیری از فشار خون بالا کمک می کند و خطر بیماری قلبی و سکته را در جمعیت بزرگسال
کاهش می دهد.


کشورهای عضو سازمان جهانی بهداشت توافق کرده اند تا سال 2025 میزان مصرف نمک

در جهان را 30 درصد کاهش دهند. آنها همچنین موافقت کرده اند که افزایش دیابت و چاقی
در بزرگسالان و نوجوانان و همچنین اضافه وزن دوران کودکی را تا سال 2025 متوقف
کنند.

سبد خرید

    سبد خرید خالی است